Scientifically Proven
  • Videnskabeligt Bevist

VIDENSKABELIGT BEVIST

Tips fra eksperterne

I Vademecums laboratorium stræber vi konstant efter at udvikle de bedste produkter inden for mundhygiejne. Vores innovative formler er baseret på en af kombination af ekstrakter fra naturen og videnskabelig ekspertise. Ved at kombinere naturlige ingredienser med den nyeste tandpleje teknologi tilbyder Vademecum noget unikt til det nordiske tandpleje marked. Vademecums produkter består af det bedste fra videnskaben og naturen, og er certificeret af Ecocert. 

Planteekstrakters fordele

At planter har fordelagtige samt antibakterielle virkninger på tænder og tandkød har været anerkendt i årtier. Med vores brede viden om planters positive effekt mod problemer med mundhygiejnen, udvikler vi nyt inden for mundhygiejne i Vademecums laboratorie med innovative formler og forskellige planteekstrakter.  Eksempelvis kombinerer vi velkendte fordele af udvalgte planteekstrakter såsom mint, timian og eucalyptus med aktive ingredienser som bisabolol, panthenol og vitaminer. 

Vademecums tandpasta og råmaterialer bliver jævnligt tjekket, så de forbliver af høj kvalitet, mens effekterne er bevist af moderne videnskabelige metoder og kliniske studier.