DK_Headers_960x1804
  • Naturliga Ingredienser

NATURLIGE INGREDIENSER

NATURENS KRAFT

Planter er blevet brugt til at forbedre helbred siden de antikke tider.  Lær mere om de forskellige fordele som planter tilfører både din mundhygiejne og din generelle sundhed. 

Mynte
Mynte er en naturlig kølende substans, der bidrager til en frisk mund og et friskt ånde. Duften af mynte aktiverer spytkirtlerne, hvilket kan føre til forbedret fordøjelse. Mynte kan også hjælpe til at behandle kvalme samt hæmme inflammation i mund og hals og derudover rense munden. Mynte gror over hele verden, undtagen i de koldeste regioner, hvor jorden er frossen hele året rundt.   

Salvie 
Bladene indeholder essentielle olier, der har medicinske effekter, fx hæmmer de bakterier, virusser, svamp og inflammation. Det er derfor anbefalet at gurgle salvie for at lindre en øm hals. I tandverden er salvie brugt til at sterilisere og behandle tandkødsbetændelse. Salvie busken har lilla blomster og gror i middelhavsområdet. 

Timian 
De essentielle olier i timian modvirker væksten af bakterier og stimulerer blodcirkulationen. Med disse egenskaber hjælper timian også mod hoste og løbende næse. Timian anbefales til behandling af inflammation i mundhulen. Timian vokser i det centrale og sydlige Europa og trives i klippefyldt terræn og overdrev. 

Eucalyptus
Eucalyptus olie er anti-inflammatorisk, anti-bakteriel og mindsker hævelse. Den essentielle olie er meget effektiv mod plak, tandkødsbetændelse og tandforrådnelse. Eucalyptus træer kommer oprindeligt fra Australien, men har spredt sig til andre steder såsom Indien, Sydafrika og Europa i de seneste årtier.